«Металообробка. Інструмент. Пластмаса» — 2016

працівники ВЛКЗ

29-31 березня 2016 року в Києві на території Міжнародного виставкового центру (Броварський проспект, 15, ст. Метро «Лівобережна») була проведена Міжнародна спеціалізована виставка «Металообробка. Інструмент. Пластмаса» — 2016. Цей захід став восьмим за ліком. Вкотре організатором виступив «Міжнародний виставковий центр».

Мета виставки залишилась незмінною — демонстрація найкращих досягнень науки, техніки і технологій, необхідних для інноваційного розвитку економіки України, а також сприяння у встановленні ділових, торговельних зв’язків між вітчизняними підприємствами та країнами ближнього і далекого зарубіжжя.

виставка ВЛКЗ

Щодо нашого представництва, то цього року до двох постійних гостей виставки: начальника відділу збуту та маркетингу — Смирнова Олександра Миколайовича, та інженер-технолога — Шевчук Оксани Іванівни, долучились:

– зам. директора з питань виробництва, техніки та МТЗ — Головін Володимир Миколайович;

– майстер виробничої дільниці — Шкварун Микола Анатолійович;

– начальник ВК — Сидорова Яна Сергіївна.

ливарні вироби фото

Всі гості спеціалізованої виставки мали нагоду ознайомитись з оновленим асортиментом виробів «Вишнівського ливарно-ковальського заводу». Вкотре, великий інтерес викликали литі чавунні лавочки (4 видів), чавунний мангал, а також бронепластина 4-го класу захисту.

бронепластина четвертого класу

В статусі новинок були представлені стаціонарні мангали, та наковальні: 25, 50 і 100 кг. Не обділеними увагою залишились інші ливарні вироби та алюмінієві, стальні і титанові штамповки.

Знову обіцяємо стати гостями чергової виставки «Металообробка. Інструмент. Пластмаса» і вкотре хочемо подякувати її організаторам за проведення цікавого і потрібного заходу.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Коментарі закриті.