Вітаємо зі святом Покрови Пресвятої Богородиці і Днем Захисника України!

http://vlkz.com.ua/wp-content/uploads/2016/10/Покрови-Пресвятої-Богородиці.jpg

Щиро вітаємо всіх українців і християн з подвійним святом: Покрови Пресвятої Богородиці, Днем Захисника України!
Безперечно, оберегом нації є її мова і культура, моральні та духовні цінності, які передаються з покоління в покоління. За їхнє збереження і тереторіальну цілісність країни зараз борються Наші Захисники! Ціною власного здоровя, чи життя вони продовжують відстоювати нашу незалежність!

Тож, давайте не будемо осторонь знакових для нашої країни подій! Якщо у вас є можливість підтримати словом, чи допомогти ділом одному з наших захиснків — зробіть це! Якщо такої нагоди немає, то прийдіть завтра в церкву і щиро помоліться за нашу Україну і її Захисників!

http://vlkz.com.ua/wp-content/uploads/2016/10/З-Днем-Захисника-України.jpg

Знаковим є таке переплетіння двох, ніби-то різних на перший погляд свят, але, якщо заглянути в історію, то ще наші козаки вважали Пресвяту Богородицю своєю заступницею. Звертаючись до неї, вони казали: «Покрий нас чесним своїм покровом та ізбави нас від усякого зла». Хочеться, щоб при заступництві Богородиці нам вдалось відстояти свою країну. Хочеться, аби всі хто чекає — дочекались. Хочеться бачити Україну дійсно самостійною, незалежною і сильною у всіх розуміннях слова!

Сини, татусі та дідусі нашої України, бажаємо Вам міцного здоров’я, незламної волі до перемоги та патріотичного духу! Ми цінуємо те що зроблено і робиться кожного дня! Ми переможемо, при заступництві Пресвятої Богородиці! Переможемо!!!

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Коментарі закриті.