З днем Святого Миколая!

19 грудня — найбажаніший для всіх дітей день — свято Миколая! Тож нехай в цю дивовижну ніч чудотворець допоможе здійснити всі дитячі мрії і бажання, а їхнім батькам подарує віру в краще майбутнє, ще більше наснаги для нових звершень і розуму, для того, щоб кожен їхній вчинок був максимально правильним і свідомим.

Нехай кожна дитина, прокинувшись зранку отримає не лише гарні подарунки, а й любов і увагу від людей, які є її: батьками, бабусями чи дідусями… Не забувайте, що саме ви є помічниками Святого Миколая. Памятайте й про те, що тверезі батьки які не палять — це вже хороший подарунок для дитини (можливо в цьому році настав час подарувати щось не матеріальне?)

Якщо хтось забув, нагадуємо: стати помічником Миколая може кожен! Це — не складно: віднесіть подарунки сусідським дітям, чи тій малечі, яка волею долі чимось обділена і тоді ви долучитесь до великого свята, яке має насправді магічну силу. Ви навіть не уявляєте яку…

Від імені всього трудового колективу нашого заводу, хочемо привітати зі святом Миколая кожну українську родину і побажати: миру, міцного здоров’я і тисячі дитячих посмішок в кожну оселю. Вкладайте в подарунки тепло і душу. Діти це неодмінно оцінять! От побачите.

Хай Миколай у вишиванці
Розбудить подарунком вранці
І принесе у Вашу хату
Добробут, радості багато.
Відновить приспані надії,
Зернятко щастя хай посіє.
Зігріє гумором, любов’ю,
І принесе всім Вам здоров’я!!!

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Коментарі закриті.