XVI Спартакіада Профспілки авіабудівників України. Друге срібло для Мисюри Сергія!

З 12 по 17 червня 2017 року на території спортивно-оздоровчого комплексу «Парадиз», що у місті Коблеве, Миколаївської області відбулися змагання XVI Спартакіади Профспілки авіабудівників України.

У Спартакіаді взяли участь 12 команд-представників підприємств галузі, а саме: АТ «Мотор Січ», ДАХК «Артем», ДП «Антонов», ДП ХМЗ «ФЕД», ДП ДержККБ «Луч», ДП МФ «Артем», ДП «Новатор», ПАТ НТК «Електронприлад», СЗ «Антонов», ДП «Івченко-Прогрес», ВМЗ ПАТ «Мотор Січ», ДП «Завод 410 ЦА».

Учасники визначали найсильніших в 7 видах спорту: легка атлетика, армспорт, гирьовий спорт, футзал, настільний теніс, шахи та шашки.

Статус представника ПрАТ «ВЛКЗ», як і минулого року залишився за Сергієм Мисюрою. Наш спортсмен у змаганнях з армспорту в своїй віковій-ваговій категорії «до 35 років, до 70 кг» знову став другим, повторивши результат минулорічних змагань!

Вашій увазі підсумковий загальний залік змагань:

Колектив ПрАТ «ВЛКЗ» від всієї душі вітає Сергія з черговим досягненням і бажає спортивного прогресу, карєрного росту! Віримо, що наступна спартакіада стане для нашого учасника — чемпіонською!

Також, хочеться відзначити хороший рівень підготовки до проведення змагань, дружню атмсоферу в усіх колективах і високий градус спортивної конкуренції, який значно виріс в порівнянні з минулим роком!

Ну що ж, будемо готуватись до чергової — XVII спартакіади Профспілки авіабудівників України!

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Коментарі закриті.