Качки швартові в Україні

Суднове швартовое обладнання — незамінне в морських чи річкових прогулянках. Однією із основних його складових є швартові качки (швартовые утки), які призначені для установки на понтони і причали в водно-моторних кооперативах та яхт-клубах, на рибальських і прогулянкових базах відпочинку, на містках чи спеціальних плавучих пристанях.

Саме від їхньої якості залежатиме надійсність кріплення маломірних суден, невеликих катерів, яхт та надувних човнів. Також, щавартова качка може бути застосовна для кріплення тросів і канатів під час буксирування плавзасобу.

Зазвичай, качки швартові представляють собою металеву дворогу деталь, яка не допускає коливання на палубі, корпусі або іншій частині човна, яхти. Найголовніша вимога до швартової качки — висока якість, адже саме від неї в майбутньому залежатиме гарантія надійності і безпеки судна під час швартування, буксируваня.

Швартові качки, які виготовляє «Вишнівський ливарно-ковальский завод» виділяються своєю практичністю і тривалим сроком службки.

Солона вода, висока вологість і інші негативні фактори нівелюються якісним корозійно-стійким покриттям наших швартових качок. Хотілось би звернути увагу на те, що отвори в швартових качках ми робимо з врахуванням клієнтських побажань. Швартові качки відлиті з високоякісного алюмінію.

Для того, щоб замовити швартову качку в Україні, можете зайти в розділ «Контакти» і звернутись в відділ продаж. Також, у вас є можливість скористатись онлайн формою, яка розташована на сайті.

Можливо вас зацікавлять наші якоря (натискайте на посилання, яке виділене синім кольором).

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Коментарі закриті.