Чавунні огорожі

Перед тим, як перейти до основної теми статті, інформуємо вас про те, що в даний час підприємство займається реконструкцією огорожі на набережній Дніпра, а саме — проводить заміну чавунних елементів (фото долучаємо).

Також, зазначаємо, що в перелік останніх виконаних нами робіт потрапили наступні:

– встановлення огорожі та оформлення сходової в місцевому парку;

– виготовлення пристволових решіток.

Повертаючись до чавунних огорож, хотілось би більш детально поговорити про їх переваги та функції.

Чавунні огорожі і їх переваги

Металеві огорожі не втрачають своєї актуальності протягом довгих років. Особливо вдалими вважаються вироби з чавуну. Він має хороші експлуатаційні параметри і не боїться агресивного впливу навколишнього середовища (сильних морозів, чи навпаки — високих температур і палючих променів сонця). Окрім цього, саме чавунні огорожі відрізняються гарним видом і не потребують особливого догляду (достатньо при потребі оновити лакофарбове покриття і час від часу протирати їх від пилу і бруду).

Де найчастіше встановлюються чавунні огорожі?

Найдоцільніше встановлювати чавунні огорожі з балясінами в парках, на центральних площах міст, дитячих майданчиках, привокзальній території, поряд з навчальними чи медичними закладами, тощо. Вдалим буде рішення, відгородити заміський будиночок чи дачу за допомогою чавунної огорожі. Завдяки своєму файному вигляду, такий виріб однаково симпатично виглядатиме в будь-якому вибраному місці. Переконатись можете по фотографіях до цієї статті.

Радимо переглянути види балясін, які використовуються нами при виготовленні чавунних огорож.

Функції, які виконують чавунні огорожі

Окрім основної функції, яка вказує на приналежність конкретної ділянки до закритої території, чавунні огорожі виконують і додаткову — декоративну. Варто зазначити, що чавунна огорожа прекрасно поєднується з будівництвом з цегли, дерева та бетону. Тому при її монтуванні якихось нюансів виникнути не повинно.

Де купити (замовити) чавунні огрожі в Україні

Безперечно, чавун був і є і залишиться матеріалом, який ідеально підходить для виготовлення красивих і практичних виробів, в тому числі — чавунних огорож. Для того аби придбати їх, звертайтесь в наш відділ продаж. Номер телефону знайдете в розділі «Контакти». Також, можете скористатись онлайн формою, котра розташована на сайті.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Коментарі закриті.