Розбірні мангали зі сталі 3 мм в Україні. Хороша якість, адекватна ціна

Буквально з першими теплими сонячними днями для більшості із нас розпочнеться шашличний сезон. Ароматне мяско, соковиті ковбаски, страви в лаваші приготовані на магалі — це щось особливе і неймовірно смачне.

Хтось любить сам процес приготування. Комусь до вподоби лише м’ясні смаколики. Та якими б не були ваші вподобання, складно сперечатись з тим, що дружні, чи сімейні посиденьки біля мангалу — це безцінно, незабутньо, класно.

То ж давайте визначимо для себе яким має бути розбірний мангал? Якісний розбірний мангал перш за все мусить відповідати наступним вимогам. Він повинен бути:

– довговічним (виготовленим зі стійких до впливу високих температур матеріалів);
– надійним в плані пожежної безпеки та експлуатації (досить часто ми про це забуваємо);
– компактним, легко збиратись і розбиратись з мінімальним використанням інструментів.

Мабуть вам вже стало зрозуміло, що саме таким мангалом ми можемо похизуватись сьогодні. Він перед вами на фотографіях в цій статті.

Мангал виготовлено з високоякісної сталі. Товщина металу — 3 мм.
Наш виріб є розбірним: ніжки і металево-дерев’яні боковини можна легко і без надзусиль відкрутити.
Розміри мангалу на фото: 30 см*16 см*60 см (16 — глибина)
Ціна моделі, яка представлена в статті: 1 700 грн.

Найцікавіше: на прохання замовника, можемо виготовити мангал будь-яких розмірів (в межах розумного, звичайно). Якщо ця модель чимось не влаштовує, радимо подивитись одним оком на наш чавунний мангал. Власників кафе і ресторанів, які презентують своїм відвідувачам страви на мангалі, може зацікавити стаціонарний мангал.

Найважливіше: відпочивши на природі — не залишайте після себе сміття!

Замовити будь-який з мангалів можна через онлайн форму на сайті. В розділі «Контакти» є номер телефону відділу з продажу.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Коментарі закриті.