Сталеві штамповки

стальные поковки Киев

Сталеві штамповкице металеві вироби, отримані в результаті деформації за допомогою спеціального обладнання (пресів) шляхом холодного і гарячого штампування.

Холодне штампуванняце виробнича процедура, під час якої сталь обробляється без попереднього розігріву. Завдяки подібній особливості вдається не тільки виключити появу окалин, а й з’являється можливість зберегти кристалічну структуру самого виробу.

стальные штамповки

Гаряче штампування відбувається за рахунок попереднього нагріву металу, який за рахунок цього стає більш пластичним, що, в свою чергу, надає виробам складну об’ємну форму. Застосування такого виду штампування гарантує рівну і гладку поверхню.

стальные штамповки купить

ПрАТ «Вишнівський ливарноковальський завод» протягом довгих років займається виробництвом сталевих штамповок, кожній з яких гарантується міцність і надійність. Також звертаємо вашу увагу, що ціни на сталеві штампування, а також ковальські і ливарні вироби є доступними.

поковки из стали Киев

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

2 коментарі к записи “Сталеві штамповки”

  1. Олександр :

    Здравствуйте! Будьте любезны,напишите среднюю цену за кг стального литья и штампованного! Работаете ли с Беларусью на экспорт и выдаёте ли сертификат на собственное производство?

    • vlkz :

      Олександр! Добрый день! Привет вам в Беларусь 🙂 Вся контактная информация собрана у нас в разделе: http://vlkz.com.ua/?cat=3 Там, указан и наш e-mail. Пишите обращения и там вам дадут достоверную и полную информацию. Спасибо за обращение.