Баєв Сергій Олександрович — вічная память

З превеликим сумом повідомляємо, що на 64 році пішов з життя директор Приватного акціонерного товариства «Вишнівський ливарно-ковальський завод» Баєв Сергій Олександрович. Він був прекрасною людиною, керівником з великої букви, люблячим батьком, чоловіком, прекрасним колегою та другом.

За своє недовге життя Баєв С.О. пройшов нелегкий шлях. Після закінчення Київського політехнічного інституту в 1978 році прийшов на КПО ім. Артема «Жулянський машинобудівний завод» майстром 3 групи, з 1980 року працював старшим майстром виробничої дільниці, в 1987 році був призначений на посаду головного металурга. У 1995 році працював начальником ливарного цеху №10, а в 2000 році за результатами загальних зборів акціонерів був обраний головою правління ВАТ «ВЛКЗ» і очолював підприємство до останнього дня життя.

Він був керівником високого рангу, досконало володів технологією процесів виробництва, мав аналітичний склад розуму, та завжди з оптимізмом дивився у майбутнє. За період його керівництва підприємство з кожним роком нарощувало темпи виробництва.

Він боровся до останнього, завжди.

Трудовий колектив підприємства Приватного акціонерного товариства «Вишнівський ливарно-ковальський завод» висловлює глибоку скорботу з приводу смерті Баєва Сергія Олександровича та висловлює співчуття його близьким та рідним.

Він був не просто керівником, він був для нас батьком.

Прощання відбудеться 31 жовтня 2017 року

 о 11:00 за адресою с. Крюківщина, вул. Київська, буд, 17

 о 12:00 по вул. Ломоносова, 1 біля прохідної підприємства ДП ЖМЗ «Візар».

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Коментарі закриті.