Алюмінієві штамповки

штамповки из алюминия

Для штампування і кування досить часто використовуються алюмінієві сплави. Їх умовне позначення: АК2, AK4, АК6, AK8. До речі, АК розшифровується як «алюмінієві кувальні». Вони можуть містити: 1 – 2,35% Nі, 1,9 – 5% Сu, 0,5 – 1,25% Sі, а також 0,4 – 1,8% Mg і не більше 0,2% Мn.

Про сплави, які використовуються для виготовлення поковок і штамповок, нам вже відомо. Тепер давайте більш детально поговоримо про те, де вони використовуються. Отже, за допомогою АК4 можуть бути виготовлені деталі, експлуатовані при підвищеній температурі. Виробництво кованих і штампованих виробів середньої та складної конфігурації стало можливим завдяки сплаву АК6. Найвідповідальніша роль у сплавів з маркуванням АК8, адже саме їх використовують для виготовлення максимально навантажуваних штампованих деталей.

алюминиевая штамповка

Алюмінієвим сплавам властиво мати високу теплопровідність і хороші показники пластичності. Їх характерна особливість — малий електричний опір і невелика щільність, в чисельному еквіваленті складова 2,7 г / см3. Всі перераховані вище властивості свідчать про те, що алюмінієві сплави — це якісний конструкційний матеріал.

алюминиевые штамповки

«Вишнівський ливарно-ковальський завод» займається виробництвом алюмінієвих штамповок. Ми давно вдосконалили технологічний процес і зуміли гарантувати виробам максимально точні і якісні показники.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Коментарі закриті.