Лиття під тиском

Лиття під тиском — це ефективний спосіб виготовлення виливків зі сплавів. Він заснований на примусовому принципі заповнення прес-форм. Даний метод найчастіше застосовується для сплавів кольорових металів, таких як: алюміній, цинк, мідь, магній, а також для деяких сталей. Маса виробів вилитих під тиском може становити від 0,03 до 5 кг.

литье под высоким давлением

ПрАТ «ВЛКЗ» вже кілька десятків років виробляє деталі шляхом лиття під тиском в Україні. За цей час, ми вдосконалювали виробничі процеси на кожному з етапів і навчилися випускати вироби, які характеризують не тільки висока точність, але і низька шорсткість поверхні і відмінні якісні показники.

Територіалньо ми знаходимося в Київській області, м. Вишневе (повна адреса в розділі: «Контакти»). Працюємо з замовниками з різних куточків України: Ужгород, Луцьк, Львів, Тернопіль, Чернівці, Київ, Харків, Вінниця, Одеса, Донецьк. Працюємо і на експорт.

Якщо більш детально говорити про сплави, то, хотілося б відзначити, що для лиття виробів під тиском найчастіше використовуються не первинні, а вторинні сплави. Подібна особливість обумовлена ​​економічними міркуваннями.

Відмінними ливарними властивостями володіють такі сплави:

– алюмінієві АК7 – ГОСТ 1583–73, АК9, АК12;

– цинкові ЦА4М3 – ГОСТ 25140–82, ЦАМ4-1;

– мідні ЛЦ16К4 – ГОСТ 17711–80, ЛЦ40Сд;

– магнієві МЛ3, МЛ5.

Всі перераховані вище сплави характеризуються стабільною усадкою і хорошою рідкоплинністю, маючи при цьому високі експлуатаційні властивості.

литье под давлением деталь

Сьогодні, лиття під тиском реалізує свій потенціал в приладобудуванні, а також в електротехнічній, автомобільній та інших галузях промисловості. Завдяки цьому методу з’явилася відмінна можливість виробляти болванки, втулки, стійки плугів та інші вироби з урахуванням всіх клієнтських вимог. Лиття під тиском гарантує цим деталям підвищену герметичність і зносостійкість. Також, важливо підкреслити, що вид лиття, про який йде мова, є раціональним тільки в масовому виробництві. Це обумовлено високою вартістю виготовлення форми.

литье под давлением

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Коментарі закриті.