Чавунна сміттєва урна з кришкою

Почнемо зі статистики: за рік один українець продукує біля 350 кг сміття.

Мабуть тому, урни для сміття є важливим елементом міського благоустрою. Від їх наявності і практичності залежить чистота населених пунктів та їх безпосередній вигляд. Нормальним людям досить неприємно гуляти територією яка переповнена сміттям, чи очікувати транспорт на автостанції, де немає жодної сміттєвої урни.

Великі і малі зони відпочину, дитячі майданчики, парки і сквери, центральні площі міст, школи та інші навчальні заклади можна врятувати від сміттєвого неподобства своєчасним розміщенням по їх периметру сміттєвих урн.

Але це ще не все! Якщо водити маленьку дитину до такої урни і показувати їй з малечку, куди потрібно відносити сміття, то будьте певні, це виховає в ній дуже правильну звичку. Плюс, стане ідеальним прикладом для оточуючих, яких поки не навчили…

Чавунні сміттєві урни

Наші урни виготовлені з чавуну Сч-20, способом лиття в землю. Сучасний дизайн, естетичний вигляд, великий об’єм, тривалий термін експлуатації — це основні переваги, які характеризують даний виріб.

Варто зазначити, що сміттєва ємність, яка представлена на фотографіях є дуже зручною у використанні (наявність кришки, не дасть сміттю розлітатись по території: парку, дитячого майданчику, навчального закладу).

Сміттєва урна (чавун):

– зовнішні розміри – 480х480х660 мм (+ розмір кришки);
– внутрішні розміри – 400х400х630 мм.

Вага складає близько — 81 кг (+ вага кришки).
Виготовлення — на замовлення. Ціна — договірна.

Давайте разом робити нашу Україну чистішою і охайнішою. Залишимо нашим дітям, внукам і правнукам, не купи сміття, а чисті водойми, незасмічені посадки і лісосмуги! Нам — жити зараз, а їм — після нас…

Це ж не складно! Просто викидайте сміття туди, де йому належить бути.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Коментарі закриті.