Вітання з Воскресінням Христовим!

Від імені всього колективу хочемо привітати християн з Воскресінням Христовим! Нехай від сьогодні і назавжди в серцях залишиться місце лише для любові, добра і тепла. Хочеться побажати кожному: міцного здоров’я, віри в краще майбутнє, сил для подолання всіх перешкод.

«Христос воскрес!» – десь пролунало,
І на душі святково стало.
Ось кошики із рушниками
Несуть до церкви із пасками.

Святково свічки засвітились,
І всі частунки освятились.
«Христос воскрес!» – лунають дзвони.
Хай зникнуть всякі перепони!

Хай у душі панує свято,
Хай успіхів буде багато!
Хай завжди і у всім щастить.
І хай вас Бог благословить!

Так вже склалось, що живемо зараз в неймовірно складний час. Але саме сьогодні той момент, коли ми ще більше повинні цінувати те, що маємо: родину, друзів, близьких, рідну землю.

В сьогоднішній молитві не забудьмо подякувати Господу за все, що Він нам давав, дає. Також, помолимось до Нього з проханням дати нам зберегти, відновити і зміцнити Україну! Не забудьмо попросити й про обєднання людей по всій країні, бо лише в цьому наша справжня сила. Пам’ятаймо й про засихників нашої держави, адже саме завждяки їм можемо безпечно святкувати Воскресіння Христове.

Оберігайте і примножуйте українські традиції, вітайте зі святом знайомих і незнайомих вам людей. Прощайте і просіть пробачення — сьогодні саме той день, коли все робиться з Божої волі! Христос Воскрес!

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Коментарі закриті.