З Днем Незалежності — Тебе, Україно!

ПрАТ «Вишнівський ливарно-ковальський завод» вітає всіх людей, з: українським серцем, добрими намірами щодо Батьківщини, сильними і правильними вчинками заради її самобутності, процвітання. Сьогодні кожен українець святкує не лише День Незалежності, а й свій другий День Народження!

Неньку не вибирають, вона дається нам з першим ковтком повітря, з першою краплиною материнського молока, з першим кроком. Саме тому, ми повинні бути вдячними Їй за: тепло, любов і життя, подароване нам.

Цінуйте те, що маєте, примножуйте українське, зберігайте віру в краще майбутнє і дякуйте кожного дня людям, які віддали і продовжують віддавати здоровя і життя заради Української ідеї і нашого з Вами сьогодення. Вони — це втіллення незламності характеру, міцного духу, справжньої людської єдності. Це все — українське!

Любов до Батьківщини не вимірюється грішми, гучними лозунгами, чи одітою вишиваною сорочкою на 23 чи 24 серпня. Ми всі повинні це знати і усвідомлювати! Ми повинні любити по-справжньому. Не за щось, а попри все і заради майбутнього, яке у всіх нас — українське!

З Днем Незалежності — Тебе, Батьківщино!

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

1 коментар к записи “З Днем Незалежності — Тебе, Україно!”

  1. Оксана :

    Щиросердно вітаю вас із найбільшим національним святом українського народу — Днем незалежності України!