Подвійні чавунні лавочки «Глорія»

Лавочка — це комфортне місце для відпочинку. Почитати книгу, написати смс-повідомлення, поспілкуватись зі своєю пасією, відпочити від пішої прогулянки з 2-3 сумками можна саме з її допомогою. Дуже зручно коли лавочка є в парку, біля дитячого майданчику та в кожному з тих місць, де її встановлення буде доцільним (поряд з зеленими зонами, торгівельними центрами, навчальними та лікувальними закладами, центральними площами міст і селищ).

Час на місці не стоїть і ми також, тому з радістю хочемо представити вашій увазі нову подвійну чавунну лавочку «Глорія». Цей виріб є доповненням всіх одинарних (стандартних) лавочок, котрі зібрані в статі: «Чавунні лавочки». Ізюминка подвійної лавочки є в тому, що завдяки її подвійній довжині місця вистачить на всіх. Думаю багато з вас зіштовхувались з ситуцією, коли лавочки ніби то і є, а присісти нема куди. Маєте знати, що тепер, це неподобство більше не повториться.

Переваги наших подвійних лавочок

В першу чергу, хочеться сказати про те, що подвійна лавчока «Глорія» має чавунні боковини (виготовлені з CЧ 20), які здатні без спеціального догляду прослужити не одне десятиліття. Це той випадок, коли купляєш одну річ і ти певен, що заміна їй не буде потрібна. Як би це не звучало дивно, але подвійна лавочка економить місце, адже зазвичай по обидві сторони лавочок в парках чи будь де інде ставлять сміттєві урни, а це — зайві 50-90 см. Для прикладу при однаковій місткості, для подвійних лавок треба буде 6 сміттєвих урн, а для одинарних 12 (!). А це кошти, які можна витратити на інші потреби.

Безперечно, є ситуації, коли встановлення звичайної лавочки є — безальтернативним, але якщо сантиметри-метри дозовляють, то цілком доцільно встановити подвійні лавочки «Глорія». Для кращої реалізації задуманого, ми готові зробити довжину подвійної лавчоки такою, яка вам необхідна (в межах розумного). Поцікавитись продукцією, чи зробити замовлення можете через відділ з продажу. Також, можете скористатись онлайн формою.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Коментарі закриті.