Як правильно вибрати урну для сміття?

Головна функція, яку виконують сміттєві урни та контейнери полягає в забезпеченні чистоти і порядку в парках, скверах, на вулицях. Проте, для максимальної ефективності необхідно правильно їх вибрати. Саме тому у багатьох людей виникає логічне запитання: який тип урни доцільніше використовувати в тому, чи іншому місці? В цій статті постараємось відповісти на це запитання і запропонувати вам декілька сміттєвих урн на вибір.

На що необхідно звернути увагу при виборі урни для сміття?

Місце встановлення

Урна може бути встановлена будь-де: ​​на вулиці, в офісі, поряд з навчальним чи медичним закладом. Саме від того, де буде використовуватися ємність і залежить, який тип максимально підійде для цих умов.

Матеріал з якого вона виготовлена

В наш час, пластмасса, бетон чи метал легко трансформуються в сміттєву урну, але необхідно прийняти до уваги те, що сміттва ємність виготовлена з першого матеріалу не виділяються хорошою якістю і її доцільно використовувати лише всередині приміщень.

Більш практичнішим і довговічнішим буде бетонний виріб для збору сміття. Однак, перше місце за металевими сміттєвими ємностями, які найдоцільніше використовувати на вулицях, в парках, на привокзальній території.

Обєм (літраж) ємності для сміття

Звичайно, вибір розміру, в першу чергу, залежить від того, для чого саме необхідна урна. Ємності маленького розміру вкрай небажано використовувати, адже вони не місткі і будуть швидко заповнюватися. Баки великого розміру — це також не найкращий варіант, так як вони займають велику кількість місця.

Найоптимальнішим варіантом є урни середнього розміру (заввишки від 50 до 100 см). Вони досить місткі, але при цьому займають не так багато місця. Саме такі урни представлені на фотографіях. Щоб замовити будь-яку з них, скористайтесь онлайн формою на сайті, або зателефонуйте до відділу продаж, номер телефону знайдете в розділі «Контакти».

В наявності урни без кришки, та урни з кришками.

Колір урни

Якщо говорити про сміттєву урну, котра буде встановлена в сквері, чи іншій зеленій зоні, то варто зазаначити, що правильно підібраний колір робитиме її більш помітною, а територію навколо — незасміченою. Якщо це доцільно — фарбуйте сміттєву ємність.

Додаткові функціональні елементами (кришка, педаль відкривання).

Безумовно, кришка захистить урну від потрапляння дощу, снігу. Це — важливо і суттєво для урн, які встановлюватимуться під відкритим небом. Наявність педалі відкривання буде більш актуальною для урн, встановлених в офісах, відділеннях банків. Укомлпектовувати вуличні урни такими функціональними елементами недоцільно.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Коментарі закриті.